Azzalure-Botox behandling mod rynker

En ting er sikkert; Vi får alle rynker!

Her i klinikken har vi mange års erfaring i rynkebehandling med Azzalure/Botox og vores professionelle behandlere skaber flotte resultater, der typisk varer 4-6 måneder, hvorefter behandlingen kan gentages.

Synes du dit ansigt trænger til et ”frisk pust” så kontakt os nu for at booke en tid eller læs videre nedenfor.

Rynker er, udover et naturligt aldringstegn, affødt af, at de små muskler i ansigtet konstant trækker sig sammen og danner folder i huden.

Mange mennesker er kede af rynker, fordi de føler, at deres ansigter kommer til at fremstå vrede eller bekymrede. Med Azzalure-Botox behandlinger kan man reducere rynker i ansigt og pande.

Billeder før/efter behandlingen

Azzalure/Botox behandling priser (klik for at se priser)

+Azzalure/Botox priser

Priserne er angivet i danske kroner inkl. moms.

Første konsultation med foto og vejledning.Gratis
Glabella (bekymringsrynker pande)2.100,-
Pande2.100,-
Rynker på siden af øjnene (kragetæer)2.100,-
Open eyes3.900,-
Øjenbrynsløft1.000,-
Ved valg af 2 områder 2950,- Ved valg af 3 områder 3900,-.
Ved områder som ikke findes på listen – spørg efter pris.

Mange års erfaring med Azzalure-Botox behandlinger

Vi har mange års erfaring med Azzalure-Botox behandlinger, der udføres af faguddannet og kompetent personale, hvilket sikrer dig et naturligt og æstetisk resultat.

Når du kommer ind i klinikken første gang, vurderer vores hudlæge ved konsultation dit ansigt individuelt samt rådgiver dig grundigt og objektivt, så du er nøje informeret om både positive og eventuelle negative effekter ved behandling.

Da ikke alle rynker gør noget dårligt for et ansigt, gør vi meget ud af at skelne mellem, hvilke rynker der med fordel kan behandles med Azzalure-Botox og hvilke, der giver udstråling og karakter.

Azzalure-Botox behandling er verdens mest benyttet behandling

Azzalure-Botox behandlinger af rynker er en af verdens mest benyttede behandlinger, og i vores klinik gør vi meget ud af at sikre at du, efter behandlingen bevarer din mimik, da denne jo er en væsentlig del af din personlighed.

Disse behandlinger foretages af vores læge eller behandlere der alle er specialuddannede i kosmetisk anvendelse af Azzalure-Botox . Behandlingerne holder typisk ca. 4-6 måneder, hvorefter de kan gentages.

Ved efterfølgende behandlinger vil du typisk opleve, at resultatet bliver mere holdbart.

Azzalure-Botox behandling i Karlslunde, Greve og Solrød

Vores klinik er centralt placeret på Sydkysten og vores kunder kommer fra vidt forskellige områder, herunder Karlslunde, Greve, Solrød og Roskilde men en del kører også til os fra København og omegn.

Azzalure-botox-behandling

Azzalure-Botox behandling mod rynker

Med alderen bliver rynkerne i panden, mellem øjenbrynene eller ved øjnene tydeligere og dybere. Rynkerne skyldes vores mimik, når vi smiler eller ser vrede ud. Ofte er panderynkerne forbundet med spændinger og hovedpine.

Azzalure (botulinumtoksin A) er den eneste rigtige behandling af disse rynker, da det nedsætter kraften i musklerne, så man ikke går og spænder og rynker huden på samme måde. Mange er nervøse for at få et ansigt uden mimik, men anvendes behandlingen korrekt uden overdrivelser, sker dette ikke.

Hvad er Botulinumtoksin A ?

Botulinumtoksin A er et naturligt forekommende bakterieprotein. Meget små doser af dette stof indsprøjtes lige under huden i de små muskler, der skal behandles for at reducere rynkerne. Dette får de muskler der forårsager rynkerne, til at slappe af. Følesansen i det behandlede område bevares uændret.

Azzalure-Botox behandlingen

Behandlingen består af 5-10 injektioner, alt efter, hvor mange rynker der skal behandles. Der er kun ganske lidt ubehag. Normale aktiviteter kan genoptages lige efter behandlingen.

Den første effekt vil vise sig inden for 2-3 dage og den fulde effekt efter 7-10 dage. Virkningen er altid midlertidig – og varer i op til 4 måneder, somme tider længere.

Tidshorisonten for næste behandling afhænger af virkningens varighed hos den enkelte.

Bivirkninger

Der kan optræde forbigående mindre gener i relation til injektionerne, såsom let rødme, hævelse, irritation, udslæt, blå mærker, smerter og hovedpine, kløe, svie, prikkende eller snurrende fornemmelse. Få oplever hovedpine de første par dage og meget sjældent ses kortvarige lette influenzalignende symptomer.